Social

Coana Norica merita o fasole batuta in ochi

La Parlament ziaristii sint inchisi intr-un tarc de unde urmaresc viata alesilor. N-au voie sa se plimbe printre mariile lor ca nu cumva sa-i atinga din greseala si sa-i murdareasca, sa-i agreseze cu intrebari ori sa-i deranjeze in timpul somnului. Fireste ca in cazul acesta ziaristii fac si ei ce pot: filmeaza tot ce misca precum niste politai de la filaj care stau in masina cu ochii pe apartamentul suspectului.

Miercuri am vazut pe toate canalele de televiziune faza in care nepoata Noricai Nicolai a votat in locul unuia Stratila apoi, simtind cateii de paza ai democratiei pe urme, s-a refugiat in bratele Melescanului, care a scos-o pe infractoare din sala si a dus-o la tanti-sa, la bufet.
Prinsi in flagrant, Nicolai si Melescanu mint ca niste etnici rromi prinsi la furat de gaini. In timp ce seful de post ii intreaba unde sint orataniile ei raspund ca nici nu stiu cum arata un cocos, ca n-au vazut in viata lor, desi din sacii purtati pe umeri se aud cotcodaceli. Ce-as mai putea sa spun?
Dupa ce si orbii au vazut nesimtirea, cred ca madam Norica Nicolai n-ar trebui sa se mai chinuie sa pastreze vreo aparenta de respect pentru boii de alegatori .
Normal ar fi sa intre la noi in case si sa ne rechizitioneze mincarea din frigider pentru bufetul Parlamentului, sa ne fure copiii si sa-i vinda pentru ca sa-si ia ea laptop nou, sa ne oblige prin lege sa-i plimbam ciinii si sa-i stergem la fund si, de ce nu, s-o spalam cu rindul pe dinti.
De fapt, mai avem o solutie: farfuria cu fasole batuta (eventual zacusca) lansata spre cocul alesei. Bill Gates sau printul Charles si-au luat frisca in freza pentru mult mai putin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea