Social

CNSAS nu poate verifica toti candidatii la locale

Colegiul CNSAS a primit, ieri, aproape integral listele cu candidatii la functiile de consilier judetean si primar de municipiu din tara, presedintele institutiei, Ladislau Csendes, declarandu-se multumit de calitatea acestora.

Aceste afirmatii vin in conditiile in care  la inceputul acestei saptamani membrii Consiliului declarau ca nu vor reusi sa verifice toti candidati, datorita listelor care sunt incomplete.

"Am primit listele cu candidati din aproape toate judetele, atat pentru Primariile de municipii, cat si pentru Consiliile Judetene. Mai sunt cateva de venit, le asteptam si pe acelea zilele astea. Majoritatea au fost deja date in lucru la Directia de Investigatii", a declarat, ieri pentru Mediafax, presedintele Colegiului CNSAS, Ladislau Csendes.

El a aratat ca singurele liste cu candidatii la functia de consilier judetean care nu au fost trimise CNSAS sunt cele privind judetul Satu Mare si Consiliul General al Capitalei. In ceea ce priveste candidatii la functia de primar in municipii, singurele liste care nu fusesera primite de CNSAS pana joi la pranz erau cele din Sfantu Gheorghe , Slatina, Ramnicu Valcea si sectoarele 3 si 6 din Capitala. "Interesant este ca Primaria Sectorului 3 se afla la doar cativa metri distanta de sediul nostru, si totusi nu le-am primit. Le mai asteptam", a declarat Csendes.

Continuarea in Curierul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea