Social

#accident avion #pasageri #Beoing 777 #moarte pasageri

Clipe de groaza pentru pasagerii din avionul Beoing 777: au murit asfixiati?

Autoritatile malaeziene au anuntat luni dupa-amiaza, dupa 17 zile de cautari, ca avionul Boeing 777, detinut de compania Malayasia Airlines, s-a prabusit in sudul Oceanului Indian. Niciun pasager, dintre cei 239, nu a supravietuit impactului. Conform noilor informatii, ultimele minute de zbor raman inca o enigma. Cert este ca pasagerii au trecut prin clipe de groaza.

Potrivit unei surse citate de presa din Anglia, prabusirea avionului ar fi fost premeditata. Noile informatii sustin ca aeronva a urcat pana la 14.000 de metri altitudine, iar acest lucru a facut ca sistemul de presurizare sa cedeze in aproximativ 12 minute, iar pasagerii sa moara asfixiati, din lipsa de oxigen.

Autoritatile au declarat ca niciun cadavru nu mai poate fi gasit deoarece acestea au fost devorate de rechini.

Conform altor informatii, ultima data cand avionul a fost identificat pe radar acesta ar fi avut mari probleme cu autonomia de zbor, iar combustibilul din rezervoare ar fi ajuns pentru maxim 30 de minute de zbor de la decolare.

Sursa foto: ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea