Social

#pariuri #magazin #maine #obama #data #asasinare

Clientii unui magazin, rugati sa faca pariuri pe data asasinarii lui Obama

Patronul unui magazin din Maine le cerea clientilor sa faca pariuri legate de data asasinarii presedintelui ales Barack Obama.

Consiliul local din Standish a condamnat acest lucru joi, in cadrul unei reuniuni in care unii dintre locuitori au luat apararea proprietarului magazinului, spunand ca acesta are dreptul sa se exprime liber, chiar daca este vorba despre ceva de prost gust, relateaza Reuters.

"Orasul Standish condamna in cei mai categorici termeni astfel de activitati care cheama la violenta impotriva persoanelor, indiferent de pozitia, rasa sau etnia persoanei", potrivit unei rezolutii postate pe site-ul orasului. Patronul magazinului le cerea clientilor sa faca un pariu de un dolar in ceea ce priveste data "asasinarii" lui Obama si a postat un semn pe care scria "Sa speram ca cineva va castiga".

Magazinul este inchis de cand presa a inceput sa scrie despre anunt. Circa 80 de persoane au participat la reuniunea consiliului local.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea