Social

#accidentare #diabate #niculescu #claudiu niculescu #rapid #dinamo

Claudiu Niculescu ar putea rata meciul cu Rapidul

Dinamo nu va putea conta pe serviciile lui Claudiu Niculescu pentru urmatoarele trei saptamani, dupa ce acesta s-a accidentat in meciul de la Buzau, anunta Realitatea TV. Vestile proaste din cauze medicale continua pentru trupa din Stefan cel Mare dupa ce medicul echipei a anuntat ca fundasul Zie Diabate va lipsi tot returul dupa o afectiune la umar .

Doctorul Liviu Batineanu a declarat astazi ca in urma meciului de la Buzau atacantul dinamovist a capatat o microleziune la nivelul aductorilor, care va necesita o perioada de vindecare de maxim trei saptamani.

Niculescu a inscris in meciul cu Buzaul, din penalty, si a fost schimbat destul de repede, din cauza accidentarii, fiind posibil sa lipseasca si in meciul cu Rapid, care se va desfasura pe 3 aprilie.

In cazul fundasului Zie Diabate, lucrurile sunt mai complicate. Accidentarea pe care acesta a suferit-o la umar in timpul antrenamentului dinaintea partidei de duminica, asemanatoare cu cea de care a suferit si Cristi Chivu i-ar putea aduce indisponibilitatea pe tot parcursul returului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea