Social

#cladire #ambasada amaricana #londra #vanzare

Cladirea Ambasadei Americane din Londra, scosa la vanzare

Cladirea Ambasadei Americane (Chancery) din Grosvenor Square a fost scoasa la vanzare ca urmare a deciziei Departamentului de Stat al SUA de a achizitiona o noua locatie pe maulul sudic al Tamisei.

Cladirea ocupa intreaga parte vestica din Grosvenor Square, avand o amprenta la sol de aproximativ 3.740 mp, in timp ce suprafata construita interna ajunge la 25.200 mp dispusi pe doua nivele de subsol , demisol, parter, mezanin si cinci etaje, informeaza AFP. Cladirea este pozitionata ultracentral si poate fi convertita, dupa obtinerea aprobarilor de rigoare, pentru a servi unei varietati de utilizari. "Este o oportunitate remarcabila de a achizitiona o cladire unica din cea mai prestigioasa zona a Londrei, renumita pe plan international. Ne asteptam la cereri din toata lumea. Cautam un cumparator cu experienta, expertiza , putere financiara care sa se angajeze sa valorifice la maximim potentialul locatiei", a declarat Zoe Bignell din partea Cushman & Wakefield, consultantul tranzactiei pentru Departamentul de Stat al SUA. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea