Social

#cizme de cauciuc gradina #cizme de cauciuc

Cizme de cauciuc pentru lucrul in gradina

Cauciucul din plantatiile de arbori de cauciuc are proprietati naturale remarcabile. Folosind acest material mai degraba decat cele 100% sintetice, producatorii specializati realizeaza, in nenumarate etape, cizme de cauciuc care dureaza si combina flexibilitatea cu confortul excelent. Cizmele din cauciuc sunt mai robuste si mai durabile si au o rezistenta ridicata la uzura si rupere, astfel incat perioada lor de viata este mai lunga.

 

Santierele de constructii, terenurile agricole si fabricile producatoare de substante chimice sunt doar cateva dintre mediile de lucru in care lucratorii vor fi mai in siguranta si mai confortabil cu o pereche de cizme cauciuc bine fixate, oferind protectie impermeabila si durabila pentru picioare si glezne. Indeplinirea tuturor reglementarilor de siguranta impuse de lege pentru a proteja lucratorii de pericole pare adesea o sarcina dificila, dar cumparand la ProWear puteti face procesul mai usor.

Furnizam o gama cuprinzatoare de produse pentru a creste siguranta la locul de munca, inclusiv salopeta barbati, antifoane externe si interne, imbracaminte, incaltaminte de protectie si manusi de lucru, si in calitate de distribuitor de echipamente individuale de protectie, puteti cumpara cu incredere cizme, stiind ca produsele pe care le oferim respecta legislatia actuala privind siguranta pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

Cizme de protectie din gama Dunlop au toate avantajele cizmelor standard, dar asigura o protectie mai mare picioarelor si gleznelor. Aderenta buna a talpilor previne alunecarile care reprezinta un pericol comun in mediile umede si alunecoase. Talpa este, de asemenea, rezistenta la grasimile, solventii si uleiurile care se gasesc in mod obisnuit in multe medii de lucru. Pentru lucratorii care desfasoara activitati fizice solicitante, care petrec mult timp in picioare, designul cizmelor va reduce oboseala si stresul la nivelul membrelor inferioare.

Multe profesii in aer liber vor cere lucratorilor sa fie afara in toate conditiile meteorologice. Materialele impermeabile ale gamei noastre de cizme de cauciuc vor mentine picioarele uscate, iar captuseala va oferi caldura binevenita in lunile mai reci. In mediile in care pot fi gasite substante periculoase, cizmele pot fi curatate cu usurinta, prevenind raspandirea infectiilor si a substantelor periculoase.

De asemenea, in functie de sex, lucratorii pot cauta cizme de cauciuc barbati si dama. Cizmele de protectie din cauciuc cu bombeu metalic Hercules S5 SRA marca Safety Jogger pot fi folosite cu succes atat de barbati cat si de femei, datorita greutatii mai reduse, pe o scara larga de utilizare, precum industria alimentara, chimica, curatenie, constructii, minerit, petrol si gaze.

Concepute pentru a oferi suport maxim piciorului si gleznei, cizmele sunt confortabile de purtat si au bombeu metalic pentru a proteja degetele delicate de obiectele cazute si de terenul accidentat. Pentru a creste protectia oferita de cizmele noastre, aruncati o privire la gama de manusi de lucru profesionale si accesorii pentru incaltaminte. Pentru mediile de lucru in care riscul de contaminare chimica este mare, luati masuri pentru a proteja intregul corp cu articole din gama noastra de imbracaminte de protectie rezistenta la substante chimice pentru a oferi protectie maxima.

Confortul si siguranta lucratorilor ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate si prin furnizarea de cizme, ati luat o masura care poate face o mare diferenta. Cizme si alte echipamente de protectie sunt necesare pentru a mentine lucratorii in siguranta in orice mediu, intra pe ProWear pentru a vedea gama de produse.

FOTO: dunlopboots.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea