Social

Ciuhandu incepe sa aiba emotii la alegeri

Primarul PNTCD Gheorghe Ciuhandu a pierdut din popularitate din cauza afacerilor fiului sau cu primaria si cu alte institutii locale.

Actualul primar Gheorghe Ciuhandu (PNTCD) s-a inscris pentru al patrulea mandat. Principalii competitori sunt gheorghe ciobanu (PDL), Ioan Raducanu (PSD), Ioan Brumar (PRM), Maria Grapini (PC), Rodica Vlad (independent). PNL si-a anuntat sprijinul pentru Ciuhandu, iar PDL a aruncat in lupta un fost vames cu probleme mari de imagine.

Miza luptei electorale pentru capitala Banatului atinge 150 de milioane de euro. Timisoara se confrunta cu cateva problema majore: santierele blocheaza bulevarde intregi de multi ani, a pierdut teren in competitia cu Aradul pentru atragerea de investitii straine , iar clanurile tiganesti au acaparat toata zona centrala.

Gheorghe Ciuhandu este cotat cu prima sansa in sondajele de opinie interne, iar sansele sale sunt sporite datorita aliantei cu PNL Timis. In schimb, Ciuhandu le-a oferit liberalilor promisiunea unui post de viceprimar, dar si sustinere pentru candidatul PNL la presedintia Consiliului Judetean, Viorel Coifan. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea