Social

Circ la selectia nationala pentru Eurovision

Dupa o selectie nationala pentru Eurovision care s-a desfasurat in buna traditie romaneasca, cu scandal si contestatii , Mihai Traistariu a fost ales sa reprezinte Romania la concursul international de la Atena, in urma unei competitii destul de stranse cu Akcent & Nico.

Cu 12 puncte din partea juriului de specialitate si 10 puncte in urma televotingului (6.995 de voturi acordate de public), piesa "Tornero", interpretata de Traistariu, s-a clasat pe primul loc in clasamentul final. Voturile publicului ii aratau castigatori pe Akcent & Nico, dar cei patru baieti din formatie au fost depunctati de juriu din pricina interpretarii hitului lor.

Anul acesta, votul juriului de specialitate a contat 50%, la fel ca cel al publicului. Juriul a fost format din Ionel Tudor , Mirela Fugaru, Cristian Faur, Malina Olinescu, Mircea Dragan, Marius Moga si Titus Andrei. Acestia au vazut piesa lui Traistariu drept cea mai potrivita pentru participarea la Eurovision, pe locul doi pozitionand-o pe Linda, iar pe locul trei - pe Akcent & Nico. Piesele au fost apreciate, cel putin teoretic, tinandu-se cont de compozitie, interpretare si prezenta scenica.

In ceea ce priveste fair-play-ul, acesta se pare ca a lipsit pe alocuri, scandalul incepand cu mult timp inainte de aflarea rezultatelor finale. Imediat dupa inceperea televotingului, mama gemenelor Indiggo s-a plans ca piesa lor nu poate fi votata. Chiar daca au mai fost cativa artisti care au afirmat ca prietenii lor nu au reusit sa voteze, fetele de la Indiggo, Mihaela si Gabriela Modorcea , nu si-au gasit prea multi sustinatori

Circul a continuat chiar si dupa ce televotingul s-a oprit si castigatorul a fost desemnat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea