Social

#triatlon sprint #Ciprian Balanescu #locul 1

Ciprian Balanescu s-a clasat pe locul 1 la triatlon sprint in competitia de la Los Angeles

Ciprian Balanescu, multiplu campion national la duatlon si triatlon, campion balcanic la duatlon si campion al Romaniei la aquatlon s-a clasat duminica pe locul 1 la cursa de triatlon pe distanta rapida (sprint) in cadrul competitiei Herbalife24 Triathlon Los Angeles.

 

Evenimentul din acest an a gazduit peste 2.000 de sportivi, inclusiv triatlonisti de elita si amatori si peste 50 de profesionisti din Statele Unite, Marea Britanie, Asia si America de Sud, care s-au luptat la linia de sosire. Acest triatlon este singurul traseu urban de la un punct la altul, oferind atletilor diverse optiuni, de la un triatlon si stafeta pe distante internationale si Sprint, la un aquabike, un tur cu bicicleta si o alergare/mars de 5 km.

„Ciprian Balanescu a demonstrat inca o data ca este un campion obtinand locul 1 la Sprint. Ne mandrim ca de 8 ani de zile, ii suntem alaturi oferindu-i o gama completa de nutritie pentru a-si dezvolta si optimiza programul personal de nutritie”, a declarat Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Nutrition Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria.

Ciprian Balanescu a trecut linia de sosire intr-o ora, 19 de minute si 26 de secunde. Pe locurile 2 si 3 s-au clasat Peter Thorpe si Shantelle Tupaz, amandoi din SUA.

“Este o experienta unica pentru mine! Sunt recunoscator Herbalife Nutrition Romania ca a avut incredere in mine si mi-a oferit aceasta sansa extraordinara. Drept dovada ma intorc in Romania cu medalia pentru locul 1 la Sprint! Fara antrenament si nutritia potrivita nu poti avea asemenea rezultate, iar eu sunt un norocos pentru ca ii am alaturi de mine!”, a declarat Ciprian Balanescu.

Herbalife Nutrition Romania are o prezenta activa in comunitate si sustine consecvent perfomanta sportiva in calitate de sponsor oficial in nutritie al Lotului National Olimpic de Canotaj al Romaniei, al echipei de fotbal FC Farul Constanta si al multiplului campion national la duatlon si triatlon olimpic, Ciprian Balanescu. La nivel global, Herbalife Nutrition este sponsor si partener de nutritie pentru multi sportivi si echipe sportive (de exemplu: LA Galaxy, Tottenham Hotspurs Women's Team, Atletico Madrid Femenino). Peste 170 de ambasadori de marca, echipe si evenimente sportive la nivel global aleg Herbalife Nutrition ca sponsor oficial. De asemenea, Herbalife Nutrition a fost sponsor a 5 Comitete Olimpice Nationale.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea