Social

Cine-i da NUP lui Nastase

Traim tot timpul si astia ne ocupa Romania. Cand zic astia, va ganditi la PSD, nu-i asa? Cu noua, ba nu, cu vechea lui denumire: Alianta PSD+PC.
 
Va dau o veste proasta: PSD a castigat alegerile. Va dau o veste si mai proasta: Adrian Nastase va fi gasit nevinovat in dosarul Zambaccian . V-ati enervat? Nu va grabiti, mai am cateva vesti foarte proaste.

Florin Iordache e din Caracal si pana nu de mult era seful Organizatiei judetene Olt a Partidului Socialist. Mai nou, Florin Iordache e deputat PSD si vicepresedinte al Comisiei juridice. In anii 2006 si 2007, Iordache a uitat sa-si faca publice declaratiile de avere. Un fleac.

Astazi, Florin Iordache e unul dintre „judecatorii“ dosarului Zambaccian, in care Nastase este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita, trafic de influenta si participatie improprie la infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata .


Pesedistul Iordache a judecat miercuri litigiul si, pana sa ne clipeasca ochiul stang de trei ori, a dat un verdict: „E un dosar instrumentat politic. S-a dorit denigrarea domnului Adrian Nastase. Reiese ca a fost rea-credinta, ca s-a raspuns la o anumita comanda politica si s-a dorit justitie la televizor si denigrarea omului Adrian Nastase“.

Impartial pana in maduva oaselor sale de caracalean, Iordache omite sa ne spuna ce-l leaga pe el de Adrian Nastase. Dati un google la „florin iordache nastase“ si cititi prima stire. Sau ascultati aici: „Deputatul PSD de Olt, Florin Iordache, a declarat, ieri, ca atat el, cat si colegul sau George Baesu au fost abordati, in cursul saptamanii trecute, de Adrian Nastase, care le-a propus ca impreuna sa plece la PC“.

Stirea e din martie 2006, din vremea in care Nastase se pregatea de un transfer la conservatori, adica la partidul lui Sergiu Andon , celalalt „judecator“ al dosarului Zambaccian. Verdictul lui Andon in cazul Nastase a fost dat tot miercuri: “Da, vorbim de ingerinte politice. Categoric da, ostentativ, vizibil, demonstrabil”.

Va reamintesc, recomandarea de miercuri a Comisiei juridice pentru plenul Camerei Deputatilor este sa voteze impotriva inceperii urmaririi penale in cazul Nastase. Pentru avizarea inceperii urmaririi penale este nevoie de doua treimi din numarul deputatilor sau al senatorilor.

Sa va mai spun cate voturi detine Alianta PSD+PC in Parlament? Ati ghicit, destule.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea