Social

#premier propus #Sevil Shhaideh #liviu dragnea

Cine este Sevil Shhaideh

Dupa consultarile, de astazi, de la Palatul Cotroceni, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru funcția de prim-ministru al Romaniei.

“Neprimind de la presedinte niciun semnal de discutii, am venit cu o propunere care sper sa fie acceptata. Aceasta propunere este Sevil Sevil Shhaideh, a fost ministrul Dezvoltarii" a spus Liviu Dragnea dupa ce a iesit de la begocierile de la Palatul Cotroceni.

Sevil Shhaideh s-a nascut la 4 decembrie 1964. A absolvit Facultatea de Planificare Economica si Cibernetica din cadrul Academiei de stiinte Economice din Bucuresti in 1987.

A urmat o serie de cursuri de perfectionare: expert in administratie publica (USAID, Washington DC, SUA, 1995) si manager ONG (USAID, Washington DC, SUA, 2001), manager de proiect (Oracle University, 2002 si PM Solutions Romania, 2004), auditor (TUV Institution, 2003), scrie stirileprotv.ro.

Sevil Shhaideh detine o diploma de Master in Managementul Proiectelor de Afaceri, obtinuta in cadrul Facultatii de stiinte Economice a Universitatii ''Ovidius'' (2005-2007).

Premierul propus a ocupat functia de coordonator responsabil cu elaborarea amendamentelor legislative cu privire la actele normative ce reglementeaza administratia publica locala in cadrul Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania (UNCJR) si de director general, Directia Generala de Proiecte, Consiliul Judetean Constanta (2007-2012).

Sevil Shhaideh este presedinte al Asociatiei Nationale a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP) din 2000. Este secretar de stat in cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice (MDRAP) din mai 2012.

Ce avere are Sevil Shhaideh

Conform ultimei sale declaratii de avere, din 8 iulie 2015, Sevil Shhaideh are un apartament de 47 de metri patrati, cumparat in 1994, si mai multe conturi deschise in 2007 si 2011, in suma totala de aproximativ 500.000 de lei.

In declaratia de avere a acesteia este mentionat si un imprumut de 20.000 de euro acordat de catre sotul sau, Akram Shhaideh, lui Bachir Chhide, si ramburat in septembrie 2014.

De asemenea, la sectiunea „datorii” este trecut un credit de 60.000 de lei, contractat in anul 2012 si scadent in 2017. Ea detine in proprietate cu sotul sau trei cladiri in Siria, una in Latakia si doua in Damasc.

Veniturile obtinute de Sevil Shhaideh in anul fiscal precedent depasesc 300.000 de lei.

 

Sevil Shhaideh s-a casatorit in 2011, iar presa a scris ca nasi de cununie au fost Liviu Dragnea si seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu.

 

Sursa foto: Libertatea.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea