Social

#ministrul Apararii Nationale #demisie victor ponta #mircea dusa

Cine este noul premier propus de Victor Ponta

Premierul demisionar Victor Ponta intentioneaza sa-i transmita presedintelui Klaus Iohanis propunerea ca Mircea Dusa sa fie prim-ministru interimar.


“Am discutat cu liderii coalitiei de guvernare. Sunt convins ca aceasta coalitie este solida si poate sa asigure in continuare guvernarea României. in aceasta seara ii transmit presedintelui demisia si propunerea ca Dusa sa fie prim-ministru interimar”, a declarat Victor Ponta.


Mircea Dusa este in prezent ministrul Apararii Nationale.

In primul guvern Ponta, Dusa a fost ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul, iar din august 2012 a fost numit ministru de Interne dupa demisia lui Ioan Rus, in scandalul neactualizarii listelor electorale pentru referendumul de suspendare a fostului presedinte Tarian Basescu, in 29 iulie.

Mircea Dusa a fost prezent in toate cabinetele conduse de Victor Ponta, in ultimii trei ani. El a preluat Apararea Nationala in decembrie 2012, dupa formarea guvernului Ponta II, in urma alegerilor parlamentare.

Dusa a mai fost lider al deputatilor PSD si prefect de Harghita.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea