Social

#tragedie bamboo #Alexandra Stoleru #eroina din bamboo #terapie intensiva #bamboo

Cine este eroina din Bamboo! A parasit ultima clubul, asigurandu-se ca nu mai este nimeni inauntru

O tanara de 21 de ani este o adevarata eroina, desi nimeni nu a vorbit de ea pana acum. Aceasta s-a asigurat ca toata lumea a iesit din clubul care ardea, inainte de a parasi si ea cladirea in flacari. Din acest motiv a inhalat mult fum si a fost la un pas de moarte.

Si-a riscat viata pentru a se asigura ca toata lumea a fost salvata, iar acum se afla internata in spital, la Terapie Intensiva!

Sambata autoritatile au declarat ca au fost transportati la spital cateva zeci de raniti, dintre care unul singur se afla la terapie intensiva. Desi se vehiculase ca aceasa persoana se afla in coma, nu s-au dat amanunte despre identitatea persoanei.

Joshua Castellano a precizat ca Alexandra nu a ajuns la spital in coma, asa cum se vehiculase, dar ca este intubata.

"Este o angajata care si-a facut job-ul pana la sfarsit. A stat acolo pana cand a iesit toata lumea. Pentru asta a fost instruita. A inhalat mai mult fum si i s-a facut, normal, rau. La spital i-au facut mai mult rau decat bine, ca au ranit-o cand au intubat-o. Pentru asta va sta mai mult", a declarat patronul clubului Joshua Castellano, pentru wowbiz.ro.

Alexandra, o tanara de aproape 22 de ani, era angajata a clubului. Aceasta a terminat liceul sportiv la Focsani si a jucat handbal la Academica Focsani. Acum, locuieste in Bucuresti si este studenta la Facultatea de Stiinte Politice. Este membra a unui partid politic si viseaza la o cariera in acest domeniu.

Florin Chilian este unul dintre putinii oameni care a vorbit in aceste zile de Alexandra, el considerand ca diverse personaje publice ar fi trebuit sa o viziteze la spital.

"Alexandra nu se afla in Bamboo la bautura, droguri, sex sau la ce au mai socotit de cuviinta minti bolnave sa sublinieze in legatura cu acest incendiu. Alexandra nu era la distractie in clubul Bamboo. Alexandra Stoleru era la serviciu, era la munca. Ea s-a intors o data si inca o data in mijlocul flacarilor pentru a-si face datoria si pentru a se asigura ca nu a ramas nimeni in urma. Alexandra, o fata, a vrut sa se asigure ca nimeni dintre ai ei nu dispare in flacarile pornite de nicaieri parca.

Domnule Presedinte Klaus Werner Iohannis, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Doamna Primar General Gabriela Vranceanu Firea, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Doamna Ministru de Interne, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Domnule Liviu Dragnea, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei. Domnule Sorin Grindeanu Prim Ministru al Guvernului Romaniei, eu in locul dumneavoastra sa fii fost, eu unul as fi mers la spital la Alexandra si i-as fi dat o medalie de merit Alexandrei.

Alexandra Stoleru a salvat vieti chiar daca a incercat sa faca asta cu pretul propriei vieti. Alexandra este inca pe un pat de spital in urma intoxicatiei cu fum. Alexandra Stoleru este un erou!", a scris Florin Chilian pe Facebook.

Sursa foto: europafm.ro, wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea