Social

# accident dacia #accident Capitala #accident

Cine este barbatul care a provocat intentionat accidentul pe Bulevardul Dacia. A vrut sa isi omoare sotia

Un barbat a provocat un accident grav, intentionat dupa cum spun martorii, pe Bulevardul Dacia din Capitala. Soferul a lovit patru masini si isi batea sotia in timp ce conducea.

Numele soferului este Dragoa Barligea. Barbatul este din Campina si locuieste in Bucuresti. In momentul in care a avut loc incidentul barbatul, cat si sotia lui consumasera cocaina, potrivit digi24.ro.
Potrivit anchetatorilor si in masina barbatului a fost gasit un plic cu praf alb. Sambata dupa-amiaza acesta si-a amenintat sotia ca o omoara. Cearta intre cei doi soti se iscase inca de acasa. Dupa ce a provocat intentionat accidentul, barbatul a incercat sa fuga si a dat cu capul in geamul unui taxi. Cu greu a fost stapanit de politistii locali si dus la spital, unde se afla sub paza.

Barbatul a urlat la femeie: „TE OMOR!”. Femeia a mai spus ca partenerul sau era drogat. Barbatul a lovit-o pe femeie in continuare pana la venirea politiei, abia dupa ce a ajuns politia si l-a imobilizat femeia a reusit să scape de loviturile acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea