Social

# meseriasi bucuresti #bucuresti

Cine cauta un meserias de incredere in Bucuresti il gaseste pe mesterilocali.ro

O mare comunitate de meseriasi din diverse domenii, de la constructii, la instalatii si mecanica a aparut in spatiul online. Se numeste mesterilocali.ro si pana acum a reusit, intr-un timp record, sa finalizeze peste 350 de proiecte, cu tot atatia clienti multumiti.

 

Despre ce este vorba mai exact? Mesteri Locali a luat nastere ca urmare a cererii tot mai mari de pe piata de personal specializat pentru lucrari. Si cum este foarte dificil ca fiecare dintre mesteri sa aiba parte de o prezenta activa si vizibila in social media, acolo unde se afla toata lumea, inclusiv cei care cauta un profesionist pentru o lucrare, portalul le ofera meseriasilor din varii domenii un spatiu comun in care sa isi prezinte lucrarile deja efectuate si de unde sa contracteze altele noi.

Asadar, cauti un meserias bun in Bucuresti? Il gasesti pe mesterilocali.ro. Posteaza lucrarea ta gratuit, insotita de o scurta descriere si de cateva poze lamuritoare si te cauta el pe tine. Sau alege din lista de mesteri pe care o gasesti pe site. Mesteri Locali pune in contact clientii care au nevoie sa realizeze lucrari sau reparatii in domeniul constructiilor cu firme amenajari interioare, zugravi, profesionisti.

Daca nu vrei sa astepti sa fii contactat, poti cauta singur cel mai potrivit mester. In functie de locatie si de domeniul in care se incadreaza lucrarea, site-ul iti va afisa lista cu meseriasii. Vei putea vizualiza profilul acestora, unde vei gasi in detaliu descrierea experientei lor, dar si recenzii lasate de clienti anteriori, validate de echipa Mesteri Locali cu privire la lucrarile executate pana in prezent ale meseriasului.

Fiecare mester in parte este atent verificat de echipa Mesteri Locali, i se solicita avize, atestate, certificari, cum ar fi autorizatia ANRE sau atestatul ISCIR. Compara mesterii locali, recenziile si preturile. Si alege-l pe cel pe care il consideri cel mai potrivit pentru a-ti rezolva problema pe care o ai.

De asemenea, daca esti un meserias independent sau lucrezi cu firme amenajari interioare in cautarea unor lucrari, aici este locul unde trebuie sa cauti! Utilizatorii site-ului isi publica lucrarile pentru care au nevoie de un specialist, iar tu poti veni in intampinarea lor cu o oferta avantajoasa. Mai mult, detinatorii portalului te vor ajuta sa te promovezi pe retele de socializare precum Facebook sau Google My Business.

Cu peste 1.600 de oferte de pret pentru manopera trimise si mai bine de 350 de proiecte finalizate cu succes, Mesteri Locali a ajutat peste 80% din clienti sa gasesca un meserias de calitate in Bucuresti. Niciodata nu a fost mai simplu de atat! Daca pana acum intrebai in stanga si in dreapta cautand recomandari si, de obicei, treceau si saptamani intregi pana sa afli despre un meserias bun, acum acesta se afla la doar cateva clickuri distanta. Usor de gasit, usor de contractat.

Esti un zugrav cu experienta? Ori un instalator, un electrician sau un constructor? Pe site-ul mesterilocali.ro iti gasesti de lucru. Simplu si rapid.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea