Social

#alegeri parlamentare #vot uninominal #pdl #psd

Cine castiga alegerile duminica in Bucuresti?

Cotidianul va prezinta in premiera o simulare a voturilor in colegiile uninominale din Bucuresti la alegerile de duminica. Analiza este atribuita insitutului CCSB, fiind realizata la comanda PSD.

Mai multe institute de cercetare sociologica au efectuat in ultimele zile cercetari pentru a afla intentia de vot a romanilor pe fiecare colegiu in parte. Cotidianul va prezinta in premiera tabele cu rezultatele unei astfel de simulari , pe colegiile din Bucuresti. Este vorba despre cercetarea atribuita de CCSB in urma cu numai cateva zile, la comanda liderului PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.
 
Potrivit acestei simulari, in Bucuresti, castigatorul alegerilor va fi PD-L , care va obtine 12 mandate de deputat si 5 de senator. Pozitia a doua este ocupata de PSD+PC, care va lua 9 mandate de deputat si 4 de senator. PNL va obtine 6 mandate de deputat si 2 de senator.
Publicitate
 
PRM si PNG nu depasesc pragul electoral.
 
Dintre toti candidatii, din primul tur (adica cu peste 50% din voturi) vor castiga Bogdan Olteanu - PNL (62%), Ludovic Orban - PNL (54%), Catalin Croitoru - PD-L (64%), Sulfina Barbu – PD-L (64%), Cristian Petrescu - PD-L (51%), Stefan Daniel Pirpiliu – PD-L (53%), Silviu Prigoana - PD-L (81%), Aura Vasile - PSD (62%), Elena Udrea – PD-L (53%), Anca Boagiu - PD-L (50%), Vasile Blaga – PD-L (69%), Cristian Radulescu – PD-L (57%), Dan Voiculescu - PC (56%), Ecaterina Andronescu - PSD (60%), Radu F. Alexandru – PD-L (52%).

Continuarea in Cotidianul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea