Social

"Ciinii rosii", hraniti de "guzganul rozaliu"

Gigi Netoiu il acuza pe Nicolae Badea ca a primit de la patronul Stelei un milion de dolari, prin intermediul lui Viorel Hrebenciuc. Meciul se prelungeste in tribunal.
Hrebenciuc, intermediar si in fotbal.

„Virusul“ Gigi a atacat Computerland: disidentul Netoiu, care tocmai a ratat reintegrarea in conducerea clubului, il ataca pe Nicolae Badea asa cum nimeni nu a facut-o pina acum. Cea mai dura acuzatie este legata de prima pe care Gigi Becali a dat-o dinamovistilor pentru victoria cu CFR Cluj intr-un meci care a dus Steaua in sezonul trecut in Champions League. „Badea a luat un milion de dolari de la Gigi Becali, iar banii au fost dati prin Viorel Hrebenciuc“, a spus ieri Gigi Netoiu. „Nu pot sa spun cui i-a impartit, stiu cui, dar intrebati-l pe domnul Badea. Eu tot ceea ce spun pot sa sustin prin intermediul unor oameni care pot sa spuna ce s-a intimplat“, a mai spus Netoiu. Mai mult, fostul capitan de securitate spune ca Badea se implica si in pregatirea echipei, propunind antrenorilor programe pe calculator! Rabufnirea fostului actionar vine dupa ce Badea a refuzat intoarcerea lui Netoiu la club si numirea lui Sorin Cirtu, propus de „comandant“ ca antrenor la Dinamo.

Gigi Becali insusi a recunoscut ca a dat bani la Dinamo, doar invitatia la DNA pentru declaratii in scris facin-du-l sa dea totul pe gluma. „I-am dat lui Borcea 300 de lei, la echipa 500 de lei si lui Rednic 200 de lei. Asul din mineca a fost Rednic, ceilalti nu au stiut nimic de Rednic, am vrut asa ca sa lupte pentru mine. Sa rugam Parchetul sa nu mai intervina, ca n-o sa afle nimic de la mine, o sa spun ca am mintit. El voia trei pentru jucatori si cinci pentru el, dar eu am vrut invers. Pai cit vrei tu?, i-am zis. 300. Bine atunci“, a spus Becali, la B1 TV, dupa meciul in care a purtat celebrul fular dinamovist si a intonat cintece din galeria dinamovista.

Nicolae Badea, in replica, a anuntat ca il va actiona in judecata pe Gigi Netoiu pentru acuzele aduse: „Este o denigrare impardonabila si raspunsul meu va fi doar pe calea instantelor judecatoresti. Alt raspuns nu se cuvine“. Badea a explicat si modalitatea in care Gigi Netoiu sau oricine altcineva poate deveni actionar la Dinamo: „O persoana fizica sau juridica poate prelua actiuni la Dinamo daca un actionar isi exprima dorinta de a renunta integral sau partial la actiunile detinute. Dar nu e de ajuns. Trebuie ca fiecare dintre ceilalti actionari sa nu doreasca sa cumpere actiunile scoase la vinzare, societatea, in ansamblul ei, sa nu isi exercite dreptul de preemptiune si abia apoi se va putea vorbi despre cesionarea catre un tert“.

Hrebenciuc a negat la rindul sau tranzactia, invitindu-l pe Netoiu acolo unde fanii dinamovisti il trimit pe Mitica Dragomir in fiecare etapa - la puscarie: „Indivizi precum Netoiu Vincon ar trebui sa dispara din fotbal, pentru ca ei sint cancerul acestui sport in Romania. Dupa ce a inmormintat Rocarul si Craiova, a incercat sa in-morminteze si Dinamo, iar acum lucreaza de zor la Mioveni. Locul oamenilor ca el este in puscarie si niciodata nu e prea tirziu“, a declarat Hrebenciuc. Oficialii de la CFR Cluj au solicitat FRF sa ia masuri in cazul in care declaratiile lui Gigi Becali se vor dovedi adevarate.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea