Social

#chitac #stanculescu #expertiza #medicala

Chitac si Stanculescu, dusi la INML pentru expertiza medicala

Fostii generali Mihai Chitac si Victor Stanculescu , incarcerati la Spitalul Penitenciar Jilava, vor fi dusi miercuri la INML pentru expertiza medico-legala.

Ambii fosti general au cerut Tribunalului Militar Teritorial Bucuresti intreruperea pedepesei la care au fost condamnati pentru Revolutia de la Timisoara din motive medicale. Instanta a solicitat expertize medicale pentru cei doi. Tribunalulul Militar Teritorial Bucuresti a amanat marti procesul in care solicita intreruperea pedepsei pana pe 25 noiembrie deoarece INML nu a finalizat ce va arata daca acesta sufera de boli grave . La termenul de marti, magistratii militari au luat act de raspunsul INML, potrivit caruia o astfel de expertiza dureaza in jur de doua luni. Instanta a cerut printr-o adresa trimisa INML si Spitalului Penitenciar Jilava sa fie urgentate procedurile privind aceasta expertiza, avand in vedere varsta si afectiunile pe care sustine ca le-ar avea Stanculescu . Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti a dispus, pe 21 octombrie, efectuarea unei expertize medicale pentru a stabili daca poate sa suporte regimul de detentie. O astfel de decizie a fost luata si in cazul lui Chitac pe 23 octombrie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea