Social

#dumitru diacov #politician #chisinau #televiziune publica #comunisti

Chisinau: Comunistii, acuzati ca detin controlul asupra televiziunii

Presedintele Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov , a cerut joi autoritatilor de la Chisinau sa deschida pe numele sau cateva dosare penale , declarand ca aceasta pare sa fie singura modalitate de a obtine acces la postul public de televiziune, controlat de majoritatea comunista.

Dumitru Diacov a protestat joi in plenul Parlamentului de la Chisinau fata de faptul ca Partidul Democrat , de opozitie, nu are acces la postul public de televiziune, iar solicitarile repetate de a reflecta mai multe actiuni ale PD, pe care i le-a adresat personal presedintelui companiei publice Teleradio-Moldova, Valentin Todercan, au fost respinse. "Nu este normal cand televiziunea publica ignora si denatureaza tot ceea ce se intampla in viata sociala , politica a Republicii Moldova. Reprezentantii opozitiei pur si simplu sunt ignorati de acest post", a spus Diacov. Politicianul s-a aratat ingrijorat ca in preajma campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din primavara anului viitor partidele din opozitie sunt din ce in ce mai putin prezente la postul de televiziune publica . 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea