Social

# cumparare cipsuri # consum cipsuri # vanzare cipsuri # cipsuri retrase de la vanzare #cipsuri

Chips-uri retrase de la vanzare: Cei care le-au cumparat nu trebuie sa le consume

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), anunta retragerea de la comercializare a unui lot de chipsuri consumate de multi romani.

 

Masura a fost luata deoarece exista suspiciunea prezentei alcaloizilor tropanici in acestea.  

Alcaloizii tropanici sunt ingrediente natuale ale plantelor, care cresc sporadic cu rolul de a tine daunatorii la distanta. Desi nu au efecte pe termen lung, pe termen scurt, acestia produs greata, somnolenta si dureri de cap.

Informarea cu privire la prezenta alcaloizilor tropanici in cipsuri vine de la furnizor cipsurilor, Alnatura Produktions- und Handels.

" STIMATI CONSUMATORI,

In urma informarii primite de la furnizorul Alnatura Produktions- und Handels GmbH, Romania Hypermarche SA a luat decizia de retragere si rechemare a produsului: Alnatura Eco Chips din porumb 125g, cu data de expirare 16.08.2022, deoarece exista suspiciunea prezentei alcaloizilor tropanici.

Alcaloizii tropanici sunt ingrediente naturale ale unor plante (asa-numitele buruieni) ce cresc sporadic pe suprafetele cultivate cu cereale, cu rol de a indeparta daunatorii. Alcaloizii tropanici nu au efect pe termen lung, dar pot duce la tulburari temporare, cum ar fi greata, somnolenta si dureri de cap.

Deoarece tratam siguranta consumatorilor extrem de serios, cei care au achizitionat aceste produse sunt rugati sa nu le consume, ci sa le returneze magazinului de unde le-au cumparat si sa solicite contravaloarea acestora, pana la data de 18.07.2022 cel tarziu. Aceste masuri s-au luat in urma aplicarii politicii stricte de siguranta alimentara din cadrul companiei noastre.

Ne cerem scuze pentru posibilele neplaceri provocate si va multumim pentru intelegere.

Informatii suplimentare puteti obtine la: Alnatura Produktions- und Handels
GmbH: Mahatma-Gandhi-Straße 7 DE-64295 Darmstadt, Germania.

Telefon: 0049 6151 356-6000 / Fax 0049 6151 356-8688 / mail: info@alnatura.de / web: alnatura.de sau adresa de email cora: info@cora.ro ", scrie pe site-ul ANSVSA.

FOTO: freepik.com, pixabay.com, ansvsa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea