Social

Chinezii il tin in lesa pe Alexa

Gigi Netoiu nu a reusit transferul romanului la Dinamo, un cuvint de spus avind si oferta Stelei. Tot ieri, ciinii l-au pierdut si pe nepotul lui Ioan Becali , Hristu Chiacu.

Eforturile vicepresedintelui dinamovist Gigi Netoiu de a-l repatria pe Dan Alexa s-au soldat cu un esec. Plecat inca de saptamina trecuta in China pentru a-i convinge pe oficialii echipei Beijing Gouan sa-l lase pe fotbalistul roman sa revina in Soseaua Stefan cel Mare, Netoiu nu a reusit sa ajunga la un acord cu gruparea cu care Alexa mai are contract inca doi ani. Un mare merit in aceasta afacere il are stelistul Mihai Stoica. Acesta i-a oferit jucatorului un contract superior financiar, insa Alexa a refuzat oferta rivalilor din Ghencea. Faptul ca doua echipe din Romania se bat pentru fotbalist, i-a determinat pe chinezi sa blocheze transferul, anuntind ca nu-l vor vinde nici macar pentru doua milioane de dolari. Mai mult, se pare ca nici clauza de reziliere in valoare de 230.000 de dolari nu este stipulata in contract, astfel ca Netoiu nu poate schimba cu nimic decizia asiaticilor. In schimb, oficialul dinamovist va mai ramine in China in incercarea de a-l transfera pe Chihaia.

Pace in cazul Chiacu

Alexa nu este singurul jucator ratat de Dinamo. Ieri, FC National si firma de impresariat Becali Sport si-au retras memoriile depuse la Comisia pentru Contracte, Statute si Regulamente din cadrul FRF in cazul mijlocasului Hristu Chiacu, nepot al lui Gigi Becali, jucatorul urmind sa ramina in Cotroceni. Oficialii bancari contestasera o clauza la contract, modificata cu pixul de presedintele dinamovist Ioan Becali si de fostul presedinte al lui FC National, Gino Iorgulescu , prin care jucatorul poate fi transferat contra sumei de 50.000 de euro.

Dumitru, pe Valea Jiului

Dupa ce luni adusesera in probe un jucator polonez, iesenii au plusat ieri cu doi rusi. Mijlocasii Vladislav Kiselev si Andrei Puskarev, fosti jucatori la echipa a adoua a lui Zenit Sankt Petersburg , se vor pregati sub comanda lui Ionut Popa, iar daca vor da randament, vor fi legitimati din postura de jucatori liberi decontract. In cazul in care nu va reusi pina la urma un transfer in strainatate, stelistul Florentin Dumitru ar putea juca la Jiul Petrosani, in acest sens, patronul Alin Simota demarind negocierile.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea