Social

#china #sua #acuzatii #coronavirus

China da vina pe SUA pentru pandemia de coronavirus! Acuzatii extrem de grave!

In ciuda faptului ca in China pandemia de coronavirus pare a fi deja in ultima perioada, guvernul gigantului asiatic nu a trecut peste aceasta uriasa problema si vrea sa afle de unde si cum s-a declansat totul.

Deocamdata, nu este nimic oficial, dar apar tot mai multe reactii din partea autoritatilor chineze. Toate indiciile arata ca pandemia de coronavirus are origini americane. Desi a erupt in Wuhan, in decembrie 2019, se pare ca acest nou virus ar fi ajuns acolo cu ocazia Jocurilor Militare Mondiale, care s-au desfasurat in perioada 18-27 octombrie 2019 chiar in acest oras chinez.

Primul care a lansat teoria a fost purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe al Chinei, Zhao Lijian, prin intermediul contului sau de Twitter, retea care nu functioneaza acum in China.

Chinezii cred ca pacientul zero este un american!

Diplomatul a publicat un videoclip al lui Robert Redfield, directorul controlului si prevenirii sanatatii din SUA, care a declarat la 11 martie 2020, la Congresul SUA, ca unele decese de gripa din America, inregistrate inainte de inceperea crizei, au fost identificate ulterior drept cazuri cauzate de coronavirus!

Zhao s-a intrebat pe twitter-ul sau despre pacientul american zero, despre care Redfield nu ofera mai multe date si nici nu isi sustine informatiile cu mai multe dovezi decat propria deductie. Afirmatiile lui Zhao au fost reproduse prin alte mijloace, oficiale si neoficiale, cum ar fi reteaua de televiziune CCTV oficiala.

Mai multi americani au fost internati din cauza unei ”pneumonii rare”!

Mai tarziu, un alt purtator de cuvant al ministerului, Geng Shuang, a subliniat ca exista "opinii diverse despre originea bolii. Dar China le abordeaza din perspectiva stiintifica." S-a publicat si in China ca in timpul acestor jocuri, la care au participat 9.603 de sportivi militari din 104 tari, mai multi americani au fost spitalizati pentru ”pneumonie rara”.

Dr. Zhong Nanshan, seful Comisiei Nationale de Sanatate din China, care a condus lupta impotriva epidemiei de coronavirus si care spera ca in aprilie virusul sa dispara, a declarat pe 27 februarie ca ”infectia a fost detectata pentru prima data in China, dar este posibil ca virusul sa nu fi avut originea in tara noastra," scrie elpais.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea