Social

#primar #andrei chiliman #puiu hasotti #aprecieri #deservicii

Chiliman, criticat de Hasotti: Aduce mari deservicii PNL

Andrei Chiliman, primarul sectorului 1, aduce mari deservicii PNL prin atitudinile politice care seamana cu cele ale PDL, este de parere Puiu Hasotti (foto), liderul senatorilor liberali. Hasotti a tinut sa precizeze ca aprecierile lui Chiliman nu au legatura cu realitatea.

"In mod clar pentru mine, domnul Chiliman greseste. Aprecierile pe care le face nu sunt in conformitate cu realitatea. Este regretabil cand faci astfel de lucruri mai ales ca este un vechi membru al PNL, este si un destoinic primar de Sector 1, dar aici eu discut politic. Domnul Chiliman face mari deservicii partidului prin atitudinile politice pe care le are care seamana foarte mult cu cele ale PDL", a declarat astazi liderul grupului PNL din Senat.

Intrebat daca Andrei Chiliman trebuie exclus din randurile PNL, Hasotti a raspuns ca mai intai se impune "o discutie foarte clara, sincera si colegiala", in urma careia se va decide ce masuri se vor lua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea