Social

#hugo chavez presedinte

Chavez crede ca ar trebui sa fie presedinte pentru inca 10 ani

Presedintele venezuelean Hugo Chavez a afirmat miercuri ca ar trebui sa mai ramana cel putin inca 10 ani la guvernare si a precizat ca se considera " candidat potential " la alegerile prezidentiale din 2012.

In 2012 ar trebui, teoretic, sa expire ultimul mandat la care are dreptul, relateaza AFP. "Privind in urma in ultimii 10 ani si privind in perspectiva viitorul, spun fara niciun complex: cred ca ar trebui sa mai raman cel putin inca 10 ani la conducerea Guvernului venezuelean", a declarat Chavez, intr-o alocutiune televizata, destinata promovarii unui amendament constititutional care sa permita un numar nelimitat de mandate prezidentiale.

"Nu pot sa spun ca sunt deja candidat pentru 2012, dar pot sa spun ca, daca amendamentul va fi adoptat, puteti sa ma considerati candidat potential la presedintie pentru 2012, pentru ca simt ca nu este momentul sa ma retrag", a adaugat el. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea