Social

CFR Cluj ramane in cursa pentru titlu

CFR Cluj a relansat de campioana, prin victoria obtinuta aseara in fata Rapidului, scor 1-0.

Clujenii au  inceput meciul aruncandu-se in atac, Dani Coman intervenind in ultima faza pentru a raspinge mingea din fata lui Semedo . In minutul 19,  Dani Coman  este nevoit sa iasa din poarta pana la 25 de metri, pentru a respinge din fata aceluiasi Semedo.

Prima ocazie importanta la poarta CFR-ului a venit in minutul 20  cand sutul lui Bozovici este respins de Nuno Claro. In minutul 37 clujenii reusesc sa deschida scorul, dar centralul Hategan a anulat golul, pe motiv de fault asupra portarului.

Imediat dupa pauza  Diego Ruiz reuseste sa deschida scorul cu o lovitura puternica de cap, dupa o centrare venita din corner.

In minutul 77 Fabbiani a vrut sa mareasca avantajul echipei sale, dar Coman a  fost la post si a reusit sa respinga mingea din fata atacantului

Pana la final giulestenii au mai avut o singura faza de poarta prin Marius Constantin care a sutat de la mare distanta dar Nuno Claro a retinut in doi timpi

CFR Cluj a castigat astfel meciul cu scorul de 1-0, rezultat care ii pastreaza in lupta pentru titlu ..


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea