Social

#cfr #liga campionilor #chelsea #egal

CFR Cluj-Chelsea 0-0: Visul frumos continua

Visul frumos al clujenilor continua. Dupa succesul de pe Olimpico, CFR a obtinut un 0-0 de prestigiu in fata colectiei de vedete a lui Chelsea. Deloc intimidata de adversarul pe care l-a avut in fata, campioana Romaniei a reusit o noua evolutie foarte buna in Liga Campionilor si, ceea ce e important, a confirmat ca rezultatul de la Roma nu a fost intamplator.

Complet dezinhibati, clujenii nu le-au permis mult mai celebrilor lor adversari sa miste in front . Iuresul de start al englezilor, la care toata lumea se astepta, a lipsit cu desavarsire. Bine asezati pe teren, elevii lui Trombetta au inceput usor-usor sa exploreze si jumatatea lui Chelsea. Kone se pripeste si trage aiurea (7), Trica lufteaza din pozitie buna (28), pentru ca Perreira sa aiba cea mai importanta sansa a reprizei, sutul sau, un pic pervers , din minutul 37 trecand putin pe langa.

 

 Continuarea in Antena3.ro


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea