Social

Cezar Preda s-ar vrea „baron“ de Buzau

Dupa ce si-a fluturat demisia, vicepresedintele PDL a fost nominalizat in cursa pentru sefia Consiliului Judetean. PDL vrea sa castige „judetul rosu“, insa si debutul acestui „asalt“ electoral a fost marcat de probleme.

Deputatul Cezar Preda (PDL) a fost propus drept candidat al partidului pentru sefia Consiliului Judetean Buzau (CJB) dupa o „demonstrat ie“ de forta. Preda a fost desemnat initial candidat la Primaria Buzau, iar la CJB trebuia sa fie inginerul silvic Paul Beganu, un apropiat de-al sau.

In cadrul unei sedinte consultative la varful organizatiei judetene, ce a avut loc intr-un restaurant din apropierea Buzaului, PDL-istii l-au preferat drept candidat din partea partidului la conducerea Consiliului Judetean pe Victor Mocanu, presedintele in functie al CJB.

Imediat dupa ce a pierdut competitia interna in fata primarilor PDL din judet, care l-au ales pe Mocanu, Preda a anuntat ca renunta la candidatura la Primaria Municipiului Buzau, dar si la sefia organizatiei judetene a partidului. El si-a tinut promisiunea pe jumatate si s-a retras din cursa, insa, ulterior, PDL Buzau a votat pentru candidatura sa la CJ. (continuarea in Evenimentul Zilei)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea