Social

#certificat verde #certificat #restrictii #evenimente

Certificatul verde ar putea deveni obligatoriu pentru intrarea la diverse evenimente in Romania

Valul patru al pandemiei s-a instalat deja in Romania de cateva saptamani. Marti, 14 septembrie, au fost inregistrate aproape 4000 de cazuri noi de infectii cu coronavirus. Autoritatile se gandesc deja la noi masuri pentru a preveni raspandirea virusului.

 

Astfel, pentru a evita inchiderea economiei si a diverselor activitati culturale si sportive, Guvernul ia in calcul introducerea certificatului verde pentru participarea la la spectacole sau evenimente publice.

Asadar, romanii care vor sa ia parte la astfel de evenimente sau chiar la nunti si la botezuri vor trebui sa prezinte certificatul verde la intrare prin care sa demonstreze ca sunt vaccinati sau sa prezinte un test PCR negativ, fie trecerea prin boala in ultimele sase luni.

O astfel de propunere exista si in cazul unei vizite la muzeu sau daca vrem sa mergem la teatru, la film sau chiar si la centrele comerciale, insa nu s-a luat inca o decizie, pentru ca se asteapta sa vada cum evolueaza datele statistice in privinta pandemiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea