Social

#contabila Mihaela Ciovlica #contabila metrou #Mihaela Ciovlica

Cerseste la metrou si doarme la hotel! Cat castiga in fiecare zi

Mihaela Ciovlica, o fosta contabila care a ajuns sa cerseasca la mai multe statii de metrou, castiga zilnic aproximativ 80 de lei pe zi, din bunavointa trecatorilor!

“Am dormit intr-o masina a unui domn de la Dristor, dar acum nu mai am efectiv unde sa merg, asa ca sunt nevoita sa ma duc la hotel cu banii pe care ii obtin de la oameni. In ultimele zile am reusit sa strang cei 80 de lei necesari inchirierii unei camere la hotelul respectiv, dar mi-e teama ca nu voi mai face acesti bani. Nici macar nu imi cumpar mancare pana nu sunt sigura ca am banii necesari ca sa am unde sa dorm noaptea si sa ma spal. Mai mananc ce imi dau trecatorii”, le-a marturisit Mihaela Ciovlica reporterilor Cancan.ro.

Femeia sustine ca toate necazurile au inceput acum un an, odata cu moartea mamei ei, cand a pierdut casa din cauza unor tranzactii imobiliare.

Mihaela Ciovlica nu a mai lucrat dupa Revolutie din cauza ca a trebuit sa-si ingrijeasca ambii parinti. “Tata a avut Alzheimer, avea momente cand pleca de acasa, uita unde se afla. El a murit acum 7 ani. Mama, care a murit acum un an, a avut si ea probleme mari cu sanatatea. Eu am crezut ca are diabet, dar medicii au spus ca avea cancer. La un moment dat a si orbit”, a povestit Mihaela Ciovlica.

Femeia ne-a precizat ca in perioada in care nu a muncit si-a castigat existenta ajutandu-l pe un caricaturist, cu care a avut si o relatie.

Fosta contabila isi doreste sa-si gaseasca un serviciu si o camera unde sa locuiasca. “Este tot ceea ce eu cer, oricui i se poate intampla sa aiba probleme la un moment dat”, le-a mai spus femeia reporterilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea