Social

#permise de conducere #eliberare permise #permise e-mail

Cererile pentru eliberarea permiselor de conducere se vor face direct de pe e-mail

In curand, eliberarea permisului de conducere va putea fi ceruta si prin serviciile de corespondenta, inclusiv electronica, potrivit unui nou proiect de lege.


Persoanele care vor putea face acest lucru sunt cele carora le expira, li se deterioreaza, isi schimba numele, li se fura sau isi pierd permisul de conducere.

De asemenea, persoanele care solicita eliberarea permisului de conducere sau a duplicatului acestuia vor trebui sa ataseze alaturi de cerere si actul de identitate, o procura speciala si actul de identitate al persoanei imputernicite in cazul in care titularul nu poate sa isi ridice chiar el permisul.

Totodata, pentru eliberarea permisului de conducere mai este nevoie de dovada platii taxelor, de documentul din care reise ca titularul este apt medical sa conduca autovehicule pentru categoria pentru care solicita eliberarea permisului de conducere si, dupa caz, o declaratie pe propria raspundere prin care sa confirme pierderea sau furtul carnetului de conducere, dar si doua fotografii recente.

Sursa foto: brasov.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea