Social

#patchouli #miros succes #succes femei #succes barbati #esente de mosc # lemn de santal

Cercetatorii au descoperit parfumul succesului pentru barbati si femei!

Succesul are miros, sustin specialistii britanici de la compania Creston's Marketing Sciences Sensory Unit, care au descoperit ce esente inspira femeile si barbatii sa reuseasca in tot ce isi propun. Parfumul femeilor de succes este dulce, pe cand al barbatilor este intepator. Un singur ingredient se regaseste in compozitia ambelor tipuri de parfumuri.

Expresia "mirosul dulce al succesului" nu mai este doar o vorba menita sa descrie satisfactia pe care persoanele o resimt atunci cand aduna reusite in palmaresul personal sau profesional.

Succesul chiar miroase dulce, cel putin in cazul femeilor. Specialistii au descoperit ca esentele florale, de caprifoi, patchouli sau de fructe tropicale sunt cele pe care le folosesc cele mai multe femei de succes.

Parfumul succesului la barbati este departe de a fi dulce. Afaceristii de succes folosesc parfumuri cu esente de mosc, lemn de santal, piper negru, patchouli si alte mirodenii "tari" si puternice.

Planta tropicala patchouli este singura care se regaseste in compozitia parfumului de succes atat la femei, cat si la barbati.

Miresmele au fost selectate in urma testarii a mai mult de 100 de esente pe 200 de persoane cu "nasuri sofisticate", care au fost puse sa aleaga aromele care le inspira cel mai mult succes.

Sursa foto: Redorbit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea