Social

# mici gratis #centru vaccinare #obor #mici

Centrul mobil de vaccinare de la Obor, deschis incepand de azi! Cine se imunizeaza primeste mici si apa GRATIS! "E pe bune, nu-i o gluma"

Astazi, 11 iunie, s-a deschis cetrul mobil de vaccinare de la Piata Obor. Fiecare persoana care alege sa se imunizeze in acest centru va primi GRATUIT o portie "de mici cu de toate si o apa racoritoare”.

 

Ideea inedita i-a venit primarului Sectorului 2, Radu Mihaiu, iar micii oferiti sunt contributia integrala si voluntara a Terasei Obor.

„Asa cum s-au legat lucrurile, celebrul nostru targ plin de istorie, Oborul, va fi o noua atractie: vaccin cu mici cu mustar. E pe bune, nu-i o gluma. De ceva timp, cei doi viceprimari au pornit demersurile pentru a deschide un centru de vaccinare in aceasta locatie, ce este probabil «cea mai vizitata» de bucuresteni. Scopul dorit: sa oferim acces usor la imunizare tuturor categoriilor sociale. Spre surpriza tuturor, antreprenorii detinatori ai retetei celebrilor ‘mici de la Obor’ vor sa sustina campania de vaccinare: pentru fiecare vaccinat, o portie gratis de mici cu de toate si o apa racoritoare”, a anuntat edilul, in urma cu cateva zile, pe pagina sa de Facebook.

La „Caravana de la Obor”, noul centru de vaccinare mobil, oamenii se pot imuniza fara programare. Imunizarea se face cu serurile de la Pfizer si Johnson & Johnson. Centrul este deschis vinerea si sambata de la 8:00 la 20:00, iar duminica de la 8:00 la 18:00.

Sursa foto:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea