Social

#zapada #ger #vreme #trafic #avertizare meteo #progrnoza meteo

Centrul Infotrafic: Toate drumurile nationale au fost redeschise circulatiei rutiere

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a anuntat, miercuri dimineata, ca circulatia rutiera a fost redeschisa pe DN24C Raduti - Prut - Manoleasa (judetul Botosani). Astfel, in acest acest moment nu mai exista drumuri nationale inchise din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Centrul Infotrafic atrage atentia ca ramane in vigoare restrictia de circulatie de pe DN2F Dragomiresti - Blesca (judetul Vaslui) valabila pentru autovehiculele care au masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone.

Potrivit site-ului Politiei Romane, in acest moment in judetele Bihor si Arad ninge, iar pe partea carosabila a inceput sa se depuna un strat subtire. In zonele respective se actioneaza cu utilaje de deszapezire si de imprastiere a materialului antiderapant. Conducatorii auto sunt sfatuiti sa circule cu viteza redusa, adaptata la conditiile meteo-rutiere din acest moment.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea