Social

#bucuresti #autism # copii autisti #centru copii autisti #centru bucuresti

Centru special pentru copii autisti, deschis in Bucuresti

Asociatia "Invingem Autismul" a inaugurat joi un centru interdisciplinar care ofera sevicii de logopedie , kinetoterapie si terapie ocupationala pentru copii autisti .

Centrul, situat in Soseaua Stefan cel Mare din Bucuresti, a fost dezvoltat cu sprijinul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

Andreea Sorescu, presedintele Asociatiei "Invinge Autismul”, a precizat ca centrul poate asigura servicii pentru 23 de copii autisti. Noua dintre ei vor beneficia de un program personalizat de interventie, care ii va ajuta sa se integreze social si in scoala.

"Copii participa la grupuri de socializare si de joaca pe tot parcursul zilei dobandind astfel abilitati care sa ii ajute sa se integreze in invatamantul de masa alaturi de copii cu o dezvoltare tipica. Asociatia ‘Invingem Autismul’ are parteneriate cu gradinite si scoli prin care se urmareste integrarea scoalara a beneficiarilor”, a declarat Andreea Sorescu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea