Social

#centru de vaccinare #covid #capitala #vaccinare

Centru nou de vaccinare anti-Covid in Capitala. Nu ai nevoie de programare

Bucurestenii au la dispozitie, de la inceputul acestei saptamani, un nou centru de vaccinare anti-covid, de tip drive-thru, la Romexpo.

 

De asemenea si in Sectorul 1 al Capitalei a fost deschis un centru de vaccinare unde bucurestii se pot imuniza fara programare. Acesta se afla in incinta parcarii Metro Baneasa (cu acces din Calea Ion Zavoi). Cei care doresc sa se vaccineze o pot face in acest centru de luni pana sambata intre orele 08.00-20.00, iar duminica intre orele 08.00-18.00.

Centrele sunt deschise in fiecare zi de luni pana duminica, intre orele 08:00-20.00, iar vaccinurile folosite pentru imunizare sunt Pfizer, Moderna si Astrazeneca. Varstnicii peste 65 de ani se pot vaccina la liber la orice ora din timpul programului de vaccinare, iar persoanele cu varsta pana in 65 de ani dupa ora 14.00.

„Vaccinarea si respectarea in continuare a masurilor de preventie recomandate de specialisti reprezinta singurele solutii prin care putem stopa raspandirea virusului in comunitate. Sanatatea noastra, a tuturor, depinde de numarul celor care se vaccineaza si care constientizeaza ca numai asa putem opri pandemia si ne putem relua viata normala”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Sursa foto:stiri-covid19.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea