Social

#bucuresti #centru balnear # ministerul turismului si dezvoltarii regionale # proiect turistic

Centru balnear in Bucuresti

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a anuntat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va renunta la proiectul care prevede construirea unui centru balnear in Capitala.

Se estimeaza ca investitia va costa intre 5 si 20 de milioane de euro si "nu poate fi realizata decat de un investitor privat", conform realitatea.net.

"Bucurestiul este considerata o destinatie cu cel mai bun divertisment din sud-estul Europei. Ar trebui sa marketam Bucurestiul ca o destinatie tanara si ca o destinatie in principal pentru segmentul tanar de turisti. Dar asta nu inseamna ca, pornind de la resursa balneara pe care Bucurestiul o are, nu ne adresam si altor segmente de turisti.", a spus Elena Udrea.

"Nu multe capitale se pot lauda cu resurse de ape termale asa cum Bucurestiul are in nordul orasului si nu am abandonat proiectul de a construi un centru balnear in nordul Capitalei. Problema pe care o intampinam este ca aceasta resursa este in exploatarea exclusiva a unei companii private, ca urmare trebuie sa avem un parteneriat cu operatorul privat sau acest operator privat sa aiba propria initiativa de a construi un centru balnear. Nu am abandonat acest proiect, dimpotriva, lucram la initiativa demararii unui astfel de centru balnear in Capitala.", a adaugat Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea