Social

# dr oz bucuresti # conferinta dr oz # dr. oz

Celebrul Dr. Oz vine la Bucuresti!

Faimosul Dr. Oz vine la Bucuresti, pentru o conferinta in care va fi in centrul atentiei. Controversatul personaj, iubit in intreaga lume, se va afla in premiera in Romania, iar biletele pentru conferinta pe care o va sustine s-au pus deja in vanzare. 
 
Mehmet Cengiz Oz, cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima dată în România, pentru a susţine conferinţa “Take your life to the next level”. Va discuta alaturi de publicul roman despre stilul de viata sanatos si alte subiecte de lifestyle. 

Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sănătos de viaţă, conferinţa susţinută de Dr Oz pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, va avea loc pe 25 mai 2016, începând cu ora 9:00. 

Oz este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorită faptului ca a adus medicina complementară în faţa publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tipărirea a diverse publicaţii, toate acestea fiind extrem de îndrăgite de publicul american şi ajungând, în timp, să câştige admiraţia şi respectul întregii lumi.

Cu toate acestea, in urma cu cativa ani, prestigioase publicatii americane au criticat activitatea medicului (de specialitate chirurg cardiotoracic), pe motiv ca ar fi promovat niste false diete. Medicul nu a fost gasit vinovat de niciuna din acuzatiile care i s-au adus, insa imaginea sa a avut de suferit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea