Social

#Oscar 2016 #fifty shades of Grey #filme proaste #zmeura de aur

Cele mai proaste filme ale anului. Tu le-ai vazut?

Inaintea decernarii premiilor Oscar, se decerneaza Zmeura de Aur. Adica o ceremonie dedicata celor mai proaste filme ale anului. Anul acesta, au primit aceasta distinctie filme cu incasari uriase si care au avut o publicitate fenomenala. Dar nu au fost pe placul criticilor.

Lungmetrajele "Fifty Shades of Grey" şi "Fantastic Four" şi actorul Sylvester Stallone au fost marii "învingători" la gala de decernare a premiilor Zmeura de Aur 2016, care recompensează cele mai slabe filme şi performanţe actoriceşti ale anului, informează deadline.com.

"Fifty Shades of Grey", care spune povestea unei relaţii erotice dintre un om de afaceri înstărit şi o tânără studentă şi include scene de sex şi practici sado-masochiste, a mai primit la gala Zmeura de Aur 2016 patru premii la categoriile "cel mai prost scenariu" (Kelly Marcel), "cea mai proastă actriţă" (Dakota Johnson), "cel mai prost actor" (Jamie Dornan) şi "cel mai prost cuplu de actori" (Dakota Johnson şi Jamie Dornan), relateaza Mediafax 

Pe de alta parte, cunoscutul actor Sylvester Stallone, care a primit deja un premiu Bafta pentru rolul din Creed, a primit trofeul The Redeemer Award (premiul celor care se căiesc). Acesta este oferit fostilor laureati ai Zmeurei de Aur care reusesc sa intre pe lista nominalizarilor la Oscar. Sylvester Stallone este nominalizat la categoria "cel mai bun actor în rol secundar", pentru rolul din Creed.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea