Social

#femei pasionate poker #poker #romania

Cele mai cunoscute femei din Romania pasionate de poker

Pokerul este una dintre activitatile foarte populare printre multe vedete din Romania, care aleg sa se destinda astfel in timpul liber.

Iata care sunt cele mai cunoscute vedete din Romania care joaca poker:

1. Elena Ionescu - Cantareata are abilitati excelente in jocul de poker, asa cum s-a putut vedea si in acest an la emisiunea Midnight Poker TVshow, unde a terminat pe locul doi, desi a intalnit adversari cu o experienta mult mai mare. Elena a facut un progres remarcabil, avand in vedere ca la ultimele doua aparitii din acest show terminase pe locul sase. "E cea mai tare experienta! Emotiile pe care le ai aici la masa, tot ce se intampla, tensiunea... Este tare fain. Nu conteaza din ce domeniu vii, conteaza sa iti placa sa joci si sa ai rabdare. Mie imi place sa risc uneori, asa am castigat uneori in viata. Am fost foarte fericita", a spus Elena Ionescu. Cunoscuta inca din perioada in care a cantat alaturi de trupa Mandinga, Elena Ionescu a inceput o cariera solo si a lansat numeroase piese in ultima perioada. In paralel, ea isi propune sa inceapa o afacere si in domeniul modei.

2. Deea Maxer - Sotia lui Dinu Maxer s-a facut cunoscuta in showbiz-ul romanesc ca dansatoare, insa este si interpreta de muzica orientala. Ea obisnuieste sa joace online pocker si a participat recent la o editie a show-ului Midnight Poker TVshow, organizata de 888poker. Deea Maxer a incheiat pe locul 6 si s-a declarat incantata de adrenalina pe care a simtit-o in momentul in care a intalnit jucatori mult mai bine cotati. "Am simtit adrenalina. Imi facea o placere reala sa-i vad jucand pe cei din jur incat nu ma mai puteam concentra, imi distra atentia de la ce trebuia sa fac. S-a simtit putin experienta de la masa de poker live. Abia astept sa revin la Midnight Poker. Mi se pare super emotionanta aceasta experienta. M-am simtit ca o caprioara in padurea cu vanatori pentru ca s-a vazut lipsa de experienta la o masa live", a spus Deea Maxer.

3. Otilia "Billionera" - Autoarea hitului "Billionera" isi ocupa de multe ori timpul jucand poker. A invatat regulile jocului de poker din familie, de la verisorii sai, iar apoi a inceput sa joace constant. S-a distrat jucand poker chiar si in pauzele de la filmarile reality show-urile la care a participat. Otilia "Billionera" este una dintre cele mai apreciate cantarete, avand un succes semnificativ atat in tara, dar mai ales in Turcia, unde este una dintre cele mai in voga artiste. De altfel, ea a fost la un moment dat chiar si prezentatoarea unui show din Turcia.

4. Claudia "Cream" - Pasiunea Claudiei pentru poker s-a accentuat in perioada in care a locuit in Las Vegas, dupa ce a nascut. Obisnuieste sa joace alaturi de prieteni si adopta un stil calculat, fara sa isi asume mari riscuri. A ramas cu amintiri placute din perioada in care era in Las Vegas, mai ales ca obisnuia sa se plimbe prin cazinouri din cauza caldurii excesive. "Vegasul este un loc spectaculos. In cazul in care iti doresti distractie, e locul potrivit in care sa ajungi", a spus Claudia "Cream".

5. Diana Belbita - Cunoscuta luptatoare de MMA a ajuns la cel mai inalt nivel, dar in timpul liber obisnuieste sa se relaxeze cu jocul de poker. De obicei joaca alaturi de prieteni si familie. La fel ca in cusca, are un stil agresiv si ii place sa isi asume riscuri. De altfel, ea a fost prezenta la o editie a show-ului Road to Vegas (predecesorul Midnight Poker TVshow), unde a avut o prestatie onorabila. "A fost o experienta incredibila. Am mai jucat poker, dar nu la acest nivel. Baietii aceia chiar stiau ce fac. Ma bucur ca am dat dovada de curaj si am jucat mult all-in. Eu, de obicei, joc intre prieteni", a spus Diana despre pasiunea pentru poker. Diana este una dintre cele mai cunoscute luptatoare din Romania, care incepand cu 2019 a ajuns sa lupte in UFC. Ea are in palmares numeroase turnee castigate in tara si in strainatate.

6. Lariss - Cantareata care s-a consacrat cu hitul Dale Papi a invatat pokerul de la mama sa si a putut fi vazuta jucand poker in direct in show-ul televizat de B1TV, unde a terminat pe locul 4. Prestatia sa a fost admirata de participantii mult mai experimentati, iar Lariss a marturisit ca a mai jucat alaturi de prieteni si ca este o activitate care o destinda. "Sunt mandra de mine ca am stat doua ore si jumatate la masa. De acum inainte o sa joc mai mult poker. Adevarul este ca imi place. Trebuia sa fiu foarte atenta, sa imi fac strategia. Mi-ar face placere sa ma intorc si promit ca o sa invat si mai mult", a precizat Lariss.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea