Social

#idei de cadouri #cadouri

Cele mai bune cadouri in functie de bugetul tau

Dăruirea de cadouri este una dintre cele mai vechi tradiții sociale, fiind practicată în toate colțurile lumii, indiferent de motiv sau festivitate. Cadourile pot reprezenta un obiect simbolic sau un obiect ce ofera utilitate locuintei si persoanei, dar si un cadou handmade. Indiferent de ideile pe care le ai pentru cadouri, este important sa nu depasesti bugetul pe care ti-l permiti!

 

Chiar daca se apropie ziua de nastere a mamei, bunicii, prietenei sau partenerei tale de viata, daca esti in pragul sarbatorilor de iarna, vrei sa oferi un cadou in semn de recunostinta sau pur si simplu iti face placere sa-i faci pe ceilalti fericiti, consulta lista urmatoare de daruri pentru care nu va fi nevoie sa aloci un buget „piperat”!

Set de parfum

Persoanele dragi tie vor aprecia cu siguranta un set de parfum cadou, mai ales daca le cunosti gusturile si miresmele favorite. Setul de parfum este ideal de achizitionat pentru orice buget deoarece poti gasi numeroase combinatii de produse cosmetice, parfumuri si branduri variate din care poti alege.

Alaturi de sticluta de parfum, in set vei mai putea gasi: gel de dus, lotiune de corp, parfum in format mini, deodorant sau chiar produse de make-up: ruj de buze sau mascara. In functie de buget si de preferintele persoanei pentru care cumperi acest cadou, alege combinatiile ideale!

Bijuterii si accesorii

Asemeni setului de parfum, pentru persoanele importante din viata ta poti oferi seturi de bijuterii sau accesorii. De exemplu, alege pentru partenera de viata un set de cercei si colier, fie acestea simple sau cu un simbol ce o reprezinta: initialele numelui sau si al tau, floarea favorita, un instrument muzical sau un animal.

Totodata, pentru mama, bunica, prietenele sau colegele de la facultate sau locul de munca, poti alege un set de accesorii format dintr-o esarfa, ceas de mana si portofel sau chiar un set ce contine accesorii pentru par: agrafe, elastice, bentita, cleste, etc.

Produse de make-up

Machiajele sunt incredibile de oferit pentru orice eveniment: zi de nastere, onomastica, Paste, Craciun, calendarul advent, Revelion, dar si alte festivitati importante din viata celor dragi. Poti achizitiona un set gata facut, sau poti alege din mai multe produse pe cele pe care le consideri potrivite.

  • Pentru ochi - machiajul pentru ochi este extrem de versatil, de aceea este indicat sa optezi pentru produse make-up din aceasta categorie. Astfel alege dintre mascara, dermatograf, eyeliner, baza pentru pleoape sau paleta fard pentru ochi.
  • Pentru sprancene - este recomandat sa alegi un gel de fixare, o paleta pentru sprancene care sa contina cel putin o nuanta inchisa si una deschisa, sau chiar un kit cu pensule si penseta.
  • Pentru buze - daca vrei sa mergi la sigur, alege un ruj nude sau in nuante de rosu, nu foarte pigmentat si cu textura cremoasa, ce poate fi purtat pentru machiajul de zi.
  • Pentru ten - machiajul pentru ten poate fi o provocare deoarece va trebui sa alegi primerul, fondul de ten sau chiar pudra in functie de tenul pe care-l are sarbatorita. Astfel, alege dintre dard de obraz, iluminator sau corector.

Aparate pentru ingrijirea personala

Un alt cadou pe care-l poti oferi pentru orice ocazie si care sa nu te oblige sa depasesti bugetul pe care ti l-ai alocat este daruirea de aparate pentru ingrijirea personala a trupului si parului.

Deoarece exista numeroase categorii de produse si intervale de pret, cu siguranta vei gasi darul ideal! Alege dintre: uscator de par, perii electrice de par, placa de indreptat parul, ondulatoare, aparate epilatoare, aparate pentru intretinerea corporala sau aparate pentru manichiura si pedichiura.

Daca esti o persoana careia ii face placere sa daruiasca din suflet cadouri pentru cei dragi, atunci iti va fi greu sa pastrezi un buget mediu pentru produsele cumparate sau pentru cadourile pe care le faci chiar tu.

Tine minte ca timpul este, de asemenea, o investitie pe care o vei aloca creării de cadouri, așa că și aici vei avea nevoie de o limitare, pentru ca in restul timpului sa te ocupi de nevoile si dorintele tale. Cu toate acestea, indiferent de motiv, ofera-le persoanelor dragi tie cadouri utile și simbolice, cu siguranta vor aprecia din plin gestul, gandul si darul primit!

Sursa foto: pexels.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea