Social

#casnicie #secrete #secrete casnicie #casnicie perfeca

Cele 7 secrete ale casniciei perfecte au fost deconspirate! Iata-le!

Tara Parker-Pope, editorialist al publicatiei The New York Times, a prezentat o lista cu sapte secrete stiintifice pentru o casnicie fericita pe care le-a descoperit consultandu-se cu mai multi sociologi si psihologi.

1. Sarbatorirea intamplarilor pozitive. Perechile care fac asta au un nivel al intimitatii mai profund, scrie Mediafax.

2. Cinci momente fericite pentru o greseala. Cercetatorii de la Universitatea din Washington au descoperit ca in cazul mariajelor stabile exista de cinci ori mai multe interactiuni pozitive intre soti decat negative.

3. Mentinerea unor standarde ridicate. Cei care se asteapta la mai mult de la o casnicie primesc mai mult.

4. O relatie apropiata cu familia si prietenii. Prietenii si familia trebuie sa ramana aproape de un cuplu.

5. Nimeni nu trebuie sa se astepte ca celalalt sa-l faca fericit. Capacitatea de a fi mai mult sau mai putin fericit tine de fiecare persoana.

6. Mai mult sex. Chiar daca dorinta sexuala scade in intensitate in timp, trebuie tinut cont ca sexul aduce o serie de beneficii emotionale si fiziologice.

7. Mai multa aventura. Cuplurile au nevoie de mai multe activitati surprinzatoare, interesante, noi, pentru a mentine cat mai viu sentimentul placut resimtit cand s-au indragostit.

Sursa foto: 123mobilewallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea