Social

#vacanta #planificare vacanta #vacanta perfecta

Cele 6 coordonate ale vacantei perfecte. Le-ai luat in calcul?

Pentru ca un concediu sa fie cu adevarat de vis sunt importante mai multe lucruri. Pe langa destinatia aleasa, vremea buna, conteaza si durata vacantei. Iata care sunt ingredientele unei vacante perfecte, potrivit unui studiu realizat de o companie aeriana britanica, citat de publicatia "Daily Mail":

1. Compania

Pentru ca vacanta sa fie multumitoare, trebuie sa o petreci in compania persoanei potrivite si, de regula, aceasta este iubitul sau iubita.

2. Drumul

Garantia succesului unui concediu sta si in cat de placut e drumul pana la destinatie. Pentru asta, spune cercetarea, calatoria nu trebuie sa dureze mai mult de 16 ore!

3. Cazarea

Locatia in care te cazezi ar trebui sa aiba piscina, iar de la hotel si pana la plaja distanta parcursa in plimbare nu ar trebui sa dureze mai mult de 7 minute.

4. Durata

Vacanta perfecta, in care sa ai timp suficient de relaxare, ar trebui sa dureze 11 zile.

5. Temperatura

Temperatura ideala, votata de majoritatea participantilor la sondaj, este de 25 de grade Celsius.

6. Facilitati

Rasfatul este cheia concediului perfect. Trebuie sa comanzi prin room-service de cel putin patru ori pe durata sederii, sa beneficiezi de servicii SPA si sa faci patru excursii in jurul zonei alese ca destinatie de vacanta.

Sursa foto: forbes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea