Social

#camera parlament #referendum #curtea constitutionala #demitere basescu #referendum 2012

Cele 2 Camere ale Parlamentului se reunesc luni pentru citirea deciziei Curtii Constitutionale

Plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului se va intruni luni, la ora 15.00, pentru citirea deciziei Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului pentru demiterea presedintelui Traian Basescu.

Propunerea PDL ca plenul reunit sa aiba loc vineri a fost respinsa, a declarat, joi, deputatul democrat-liberal Ioan Oltean, dupa sedinta Birourilor Permanente ale Camerelor.

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, spuneca motivul pentru care sedinta extraordinara va avea loc luni este acela ca multi parlamentari sunt plecati fie in concediu, fie in strainatate.

"Chiar si o parte dintre colegii de la PDL au acceptat ca este cea mai buna solutie, a fost propunerea pentru luni la ora 15.00 sesiune extraordinara, la ora 14.00 grupuri parlamentare. Dupa ora 15.00, dupa inchiderea sedintei, care este una formala, liderii grupurilor parlamentare se vor reuni intr-o sedinta cu presedintii celor doua Camere pentru a discuta despre noua sesiune parlamentara si sa gasim o solutie pentru a construi impreuna o singura propunere pentru Avocatul Poporului", a mai declarat Zgonea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea