Social

#accident #tren #microbuz

Cel putin 12 persoane si-au pierdut viata dupa coliziunea dintre un tren si un microbuz

Cel putin 12 persoane au decedat in urma coliziunii dintre un tren si un microbuz in judetul Iasi in apropiere de comuna Scanteia.

La fata locului s-au deplasat zece echipaje ale SMURD, Serviciului Judetean de Ambulanta, o masina de descarcerare si o masina de pompieri in urma accidentului care a avut loc vineri, in jurul orei 14.00.

Diana Cimpoiesu, medicul coordonator SMURD Iasi, a declarat ca in urma accidentului, 12 oameni au decedat, iar patru au fost transportati la spital.

"Am identificat de la inceput 10 persoane decedate. Am efectuat manevre de resuscitare asupra uneia dintre victimele ranite insa dupa o ora am fost nevoiti sa declaram decesul. Toate persoanele care se aflau in microbuz sunt in stare foarte grava, au necesitat intubatie, respiratie mecanica ", a declarat medicul Diana Cimpoiesu pentru Realitatea.net.

Microbuzul care a intrat in coliziune cu trenul Iasi - Brasov circula pe ruta municipiul Iasi - Scanteia cu 16 pasageri, iar soferul a intrat pe sina de tren cu capul intors in directia opusa fara sa respecte semnalele acustice de la trecerea peste calea ferata .

Soferul ranit a fost transportat la spital. Una din victimele de la fata locului era un copil de 10 ani.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea