Social

#concediu chinezi #concediu cu seful #concediu angajati # vacanta paris

Cel mai tare sef! Si-a luat cu el in concediu toti cei 6.400 de angajati

33 de milioane de euro. Atat l-a costat pe seful unei companii din China sa isi duca angajatii in vacanta. 6.400 de persoane au mers cu el intr-un concediu de patru zile la Paris si pe Coasta de Azur, scrie digi24.ro.

Pentru sejurul lor, 7.500 de camere au fost rezervate in 140 de hoteluri din Hexagon. Excursia a fost organizata cu ocazia implinirii a doua decenii de existenta a companiei, care se ocupa, intre altele, de biotehnologie si turism.

Sursa foto: thesun.co.uk

Cei 6.400 de chinezi au vizitat Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, au fost la shopping in magazinele de pe Champs Elisee si au degustat preparatele bucatariei franceze.


Sursa foto: ibtimes.co.uk

Apoi au facut o oprire la plaja, pe Costa de Azur. Toti cei 6.400 de chinezi au fost cazati in hoteluri de 4 si 5 stele, motiv pentru care sefii companiei Tiens au fost nevoiti sa scoata din buget in jur de 5.000 de euro pentru fiecare angajat.

Sursa foto: ibtimes.co.uk

Presedintele companiei spune insa ca e fericit ca a putut sa-si rasplateasca angajatii cu o astfel de excursie. "Franta a fost prima optiune pentru mine, pentru ca este o tara buna, care atrage multi turisti. In plus, China si Franta au o relatie buna de foarte mult timp", a spus Li Jinyuan, presedintele Tiens Group.

Sursa foto: ibtimes.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea