Social

#fotbal # campionatul mondial 2014 #pariu Campionatul Mondial 2014 #Luis Suarez #comportament Luis Suarez

Cel mai ciudat pariu de la Campionatul Mondial 2014: Cum a castigat un norvegian 600 euro

Duelul de aseara dintre nationalele Italiei si Uruguayului a fost urmarit cu sufletul la gura de un microbist norvegian. Pariorul nu a fost interesat de scorul final al confruntarii (0-1), ci de comportamentul lui Luis Suarez, iar sansa i-a suras.

Dupa ce, in ultimii ani, jucatorul uruguyan a muscat, la propriu, cativa adversari, microbistul din Norvegia a mizat ca atacantul uruguyan va repeta isprava si in timpul Campionatului Mondial din Brazilia. Iar asteptarile sale nu au fost inselate, la mijlocul reprizei secunde Suarez infigandu-si dintii in umarul aparatorului italian Giorgio Chiellini.

Cu o cota de 175/1, pariul sau de aproape 4 euro i-a adus in buzunar nu mai putin de 623 de euro lasand socata intreaga suflare de pariori de pe glob.

Sursa foto: twitter.com

Suma este indeajuns de mare pentru a paria pe alte ispravi de acest gen ale lui Suarez, in conditiile in care Uruguay merge mai departe in fazele eliminatorii ale CM 2014.

Sursa foto: dailymail.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea