Social

#Oliver Lavigne-Ortiz # mesaj facebook #lunetist

Cel mai bun lunetist din lume e in viata! Ce a postat pe Facebook, dupa ce rusii au spus ca l-au ucis

 

Canadianul Oliver Lavigne-Ortiz, recunoscut drept Wali, cel mai bun lunetist din lume, a disparut din mediul online timp de mai bine de o saptamana, iar rusii au profitat de acest lucru si au anuntat ca l-au ucis pe soldat imediat dup ace s-a alaturat fortelor armate ucrainene.

 

 

Din pacate pentru rusi si din fericire pentru soldat, Wali a reaparut in mediul online si a afirmat ca tot ce s-a scris despre el in ultimul timp nu au fost decat stiri false.

„Sunt in viata... Drept dovada, iata-ma intr-o pozitie tactica de super lunetist al fortelor speciale de commando, intr-o piscina cu mingi. Zvonurile ca as fi murit in lupta au fost complet ridicole. Adevarul este ca am castigat teren in fata inamicului si i-am provocat pierderi. Din pacate, am pierdut si camarazi, care sunt raniti sau chiar morti. Rusilor le este frica de o lupta corp la corp sau care sa aiba loc de aproape. Prefera sa bombardeze iar si iar, distrugand case, precum niste golani frustrati”, a scris Wali in dreptul fotografiei de mai sus.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea