Social

Cel mai bine platit fotbalist

Mijlocasul englez al echipei euro .

Veniturile inregistrate de internationalul englez, in virsta de 28 de ani, in acest an, reprezinta salariul de la Real Madrid (6,4 milioane de euro), prime (100.000 de euro), bani din contractele de publicitate (11,4 milioane de euro), un avans din suma ce urmeaza sa o primeasca pentru publicarea cartii sale autobiografice (3 milioane de euro), precum si venituri obtinute in urma unui turneu efectuat in Asia (1,5 milioane de euro).

In clasamentul realizat de "France Football", Beckham ii devanseaza pe coechipierii sai de la Real Madrid, brazilianul Ronaldo si francezul Zinedine Zidane , care cistiga anual 16,5 milioane de euro, respectiv 14 milioane de euro.

Urmatoarele pozitii ale clasamentului sint ocupate de italienii Christian Vieri ( Internazionale Milano /11,1 milioane de euro) si Alessandro Del Piero (Juventus Torino/10,1 milioane de euro), brazilianul Ronaldinho (FC Barcelona/10 milioane de euro), spaniolul Raul (Real Madrid/9,3 milioane de euro), englezul Michael Owen (Liverpool/9,1 milioane de euro), germanul Oliver Kahn (Bayern Munchen/8,84 milioane de euro) si portughezul Luis Figo (Real Madrid/8,5 milioane de euro).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea