Social

#ceata reduce vizibilitatea #sosele tara

Ceata reduce vizibilitatea pe soselele din tara

Ceata este prezenta marti dimineata pe multe dintre drumurile nationale, in special in zonele < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de sud si est ale tarii, unde vizibilitatea este sub 100 de metri, in unele zone chiar sub 50 de metri.

Vizibilitatea este pe alocuri sub 50 de metri in judetele Harghita, Calarasi si Prahova, pe DN 1B Ploiesti-Mizil, DN 1D Albesti-Ciorani si pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, informeaza centrul INFOTRAFIC. Pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, de la iesirea din capitala si pana in zona kilometrului 70, vizibilitatea este sub 100 de metri.

La fel este si pe unele drumuri din judetele Arges, Ilfov, Ialomita, Dambovita, Buzau, Mehedinti, Olt, Valcea, pe DN 7 Seaca-Milcoiu, pe DN 64 , tronsonul Ramnicu Valcea- Dragasani si pe DN 65D, segmentul Balcesti-Ciocaltei, in judetul Dolj, in special pe DN 55 Craiova-Sadova si DN 56 Craiova-Radovan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea